Meniu
Profil
Limbă

Categorii Acordeon

Prima pagină Articole

Articole

O oală din lut cu autouscare are efect de granit

O oală din lut cu autouscare are efect de granit

 

Ne place să implementăm idei în care putem crea ceva frumos și practic din obiecte de zi cu zi complet banale. În ședința de astăzi vom arăta cum să faceți un ghiveci frumos cu aurire, folosind un produs nou și interesant - argilă autouscante cu efect de granit.

 

Citește în continuare →
Cum să faci un odorizant DIY Wax

Cum să faci un odorizant DIY Wax

 

Crearea propriului odorizant este o modalitate excelentă de a împrospăta atmosfera acasă – s-a dovedit că aromele plăcute vă ajută să vă relaxați și să vă ridice starea de spirit. In plus, vei evita sa cumperi produse scumpe din magazin, care contin adesea substante nu tocmai sanatoase. Realizarea de parfumuri de ceara este o activitate placuta si creativa care iti ofera posibilitatea de a experimenta aromele preferate, dar si de a realiza un produs prietenos cu mediul. Astăzi vă vom arăta în câțiva pași simpli cum să vă faceți odorizantul DIY Wax.

 

Citește în continuare →
Săpun de casă cu relief colorat

Săpun de casă cu relief colorat

 

În sesiunea de blog de astăzi, ne vom concentra încă o dată pe o tehnică creativă preferată de-a noastră - și anume, realizarea de săpunuri folosind tehnica Topiți și turnați, de care mulți dintre voi sunteți și fani. Nouă, pe de altă parte, ne place să experimentăm și, cu adevărată plăcere, să împărtășim idei cu tine. Astăzi vă vom arăta cum să faceți rapid și ușor un săpun în relief, cu un relief colorat detaliat și nuanțe irizate. Vom folosi și amesteca diferiți coloranți, bază de săpun clar și alb și o matriță pentru turnări foarte detaliate.

Citește în continuare →
Creioane cu acuarelă

Creioane cu acuarelă

 

Am fost mereu fani ai tehnicilor de acuarelă – așa cum am spus de mai multe ori, este cea mai blândă, delicată și frumoasă tehnică care, de fapt, ne învață să pictăm. Dar am subliniat întotdeauna că pentru a crea o capodoperă, ai nevoie de un vârf de idei și de instrumentele și materialele potrivite. Astăzi vă vom concentra atenția asupra unui alt produs interesant cu care puteți experimenta și vă distra în stăpânirea altor nuanțe în artă plastică - și anume, pastelul acuarelă. În tehnica noastră binecunoscută, culoarea este diluată cu apă, astfel încât să devină transparentă pe hârtie albă. La pasteluri acuarele pigmentul se aplica uscat, iar intensitatea si debordarea culorilor se controleaza cu pensula si apa. Astăzi vă vom arăta câteva trucuri interesante.

Citește în continuare →
Pasta gravura

Pasta gravura

 

În această întâlnire de blog, vă vom prezenta Pasta de Gravura pe Sticlă - un produs atractiv și interesant, cu care obțineți un efect frumos, elegant și gravat permanent pe o suprafață de sticlă transparentă. În rândurile următoare, ne vom distra împreună, concentrându-ne pe particularitățile lucrului cu acest produs interesant, transformând un pahar transparent obișnuit într-un suvenir rece.

 

Citește în continuare →
Pictura cu markere acuarela si gel de mascare acuarela

Pictura cu markere acuarela si gel de mascare acuarela

 

Am spus de multe ori că nu există nimeni care să nu poată desena, sau care să nu învețe să deseneze – mai ales dacă alege tehnica acuarelei pentru primele încercări. În întâlnirea de astăzi, vă vom arăta o modalitate rapidă, ușoară și interesantă de a realiza o ilustrație frumoasă folosind markere de acuarelă și o mască de vopsea în acuarelă - iar rezultatul cu siguranță vă va face să vă simțiți ca un adevărat maestru.

Citește în continuare →
Junk-magazine - plăcerea de a face un album de însemnări

Junk-magazine - plăcerea de a face un album de însemnări

 

Cu siguranță ați văzut caiete frumoase, ale căror pagini sunt bogat decorate cu tot felul de bucăți frumoase de hârtie, autocolante, flori artificiale și mici ornamente. Obișnuiam să numim aceste cărți atractive „dicționare” sau „monumente” și ne plăcea să scriem, să desenăm, să lipim și să facem schimb de imagini pentru ele. Astăzi, revistele junk se reînființează ca o activitate atractivă, frumoasă și plăcută pentru cei cărora le place încă să scrie de mână.

Citește în continuare →
Pictură pe porțelan

Pictură pe porțelan

 

Pictura pe sticlă și porțelan este o activitate frumoasă și creativă potrivită atât pentru copii, cât și pentru cei mai mari fani ai artelor aplicate. În această întâlnire-blog, îți vom arăta cum să pictezi rapid și ușor o cană de porțelan, pe care o poți transforma într-un cadou atractiv și personalizat pentru o persoană dragă.

 

Citește în continuare →
Pirografia - arta de a desena cu focul

Pirografia - arta de a desena cu focul

 

Astăzi vom vorbi despre pirografie - frumoasa artă de a desena pe lemn cu foc. Magia se întâmplă folosind un instrument special numit pirograf, care arde desenul pe suprafața lemnului la o temperatură foarte ridicată. Tehnica este potrivită pentru decorarea obiectelor frumoase, personalizate, din lemn natural. Pirografia este un hobby frumos și creativ, potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru artiștii începători cu vârsta de peste 12 ani, așa că puteți începe imediat.

Citește în continuare →
Sfeșnic din beton de bijuterii

Sfeșnic din beton de bijuterii

După ce aproape ne-am perfecționat să turnăm lumânări și săpunuri de casă, ni s-a gândit că am putea de fapt să completăm creațiile frumoase și parfumate pe care le-am creat cu un suport de lumânare realizat manual. Cu siguranță ați văzut bijuterii atractive din beton - ei bine, am decis să facem un suport de lumânare original pentru a găzdui lumânările noastre lucrate manual. Procedura este ușoară, interesantă și distractivă nesfârșită, materialele necesare le găsiți mai jos.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 3
«1 2 3»