Meniu
Profil
Limbă

Categorii Acordeon

Vezi toate articolele

Cum să faci un odorizant DIY Wax

Cum să faci un odorizant DIY Wax

 

Crearea propriului odorizant este o modalitate excelentă de a împrospăta atmosfera acasă – s-a dovedit că aromele plăcute vă ajută să vă relaxați și să vă ridice starea de spirit. In plus, vei evita sa cumperi produse scumpe din magazin, care contin adesea substante nu tocmai sanatoase. Realizarea de parfumuri de ceara este o activitate placuta si creativa care iti ofera posibilitatea de a experimenta aromele preferate, dar si de a realiza un produs prietenos cu mediul. Astăzi vă vom arăta în câțiva pași simpli cum să vă faceți odorizantul DIY Wax.

 

Materiale necesare:

Aroma pentru lumanari

Ceara de soia pentru lumanari

Matriță din silicon

 

 

Topiți o cantitate mică de ceară de soia într-o baie de apă. Dacă nu aveți un cântar de bucătărie cu care să măsurați cantitatea exactă, lucrați cu un raport de 2:1 - adică topește două doze de substanță uscată necesare umplerii matriței de silicon.

 

 

Topiți într-o baie de apă la foc mic până la moderat. Nu lăsați lichidul să fiarbă. Când ceara este gata de turnat, va deveni ușor limpede și groasă ca siropul.

 

 

Se amestecă bine și se toarnă ceara în forma aleasă. Scoasă de pe căldură, ceara începe să se întărească relativ repede, așa că trebuie să lucrați nu numai strict și semnificativ, ci și cu pricepere.

 

 

Iată momentul, dacă doriți, să adăugați un decor suplimentar - flori uscate sau elemente mici. Lăsați ceara să se răcească complet, apoi scoateți din matriță.

 

 

Bucuraţi-vă de frumos obiect pe care l-aţi făcut cu propriile mâini - folosiţi-l ca odorizant de aromă sau topeşte-l într-o lampă cu aromă.

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum