Meniu
Profil
Limbă

Categorii Acordeon

Vezi toate articolele

Pictura cu markere acuarela si gel de mascare acuarela

Pictura cu markere acuarela si gel de mascare acuarela

 

Am spus de multe ori că nu există nimeni care să nu poată desena, sau care să nu învețe să deseneze – mai ales dacă alege tehnica acuarelei pentru primele încercări. În întâlnirea de astăzi, vă vom arăta o modalitate rapidă, ușoară și interesantă de a realiza o ilustrație frumoasă folosind markere de acuarelă și o mască de vopsea în acuarelă - iar rezultatul cu siguranță vă va face să vă simțiți ca un adevărat maestru.

Materiale necesare:

 

Markere acuarela

Gel de mascare

Perii cu rezervor de apă

 

 

Mai întâi, desenați conturul piesei cu un creion moale, fără a apăsa prea tare pe hârtie.

 

 

Aplica gelul de mascare in zonele din imagine in care nu vrei culoare. Lăsați gelul să se usuce aproximativ o jumătate de oră.

 

 

Aduceți culoarea - trageți linii separate aproape împreună cu markere de acuarelă. Am folosit roșu închis și maro pentru a obține o nuanță mai moale de roșu.

 

 

Amestecați culorile cu pensula pentru acuarelă. Este de preferat să folosiți mai puțină apă.

 

 

Adăugați niște marker de acuarelă pe o paletă de plastic - apăsați stiloul astfel încât să lase urme. Amestecă mai multe culori în acest fel pentru a obține nuanțe noi.

 

 

Din nou, folosind pensula pentru acuarelă, adăugați apă pentru a face culoarea mai deschisă și mai fluidă. Vopsiți tulpina cu culoarea diluată. Adăugați puțină culoare în plus pentru a face umbre - maro sau negru sunt opțiuni bune. Vă vom dezvălui un secret aici – dacă aveți îndoieli cu privire la ce culoare să vă faceți fardul de pleoape, alegeți întotdeauna violetul. Ca culoare neutra – nici calda, nici rece, reuseste intotdeauna sa se armonizeze cu alte culori, indiferent daca ai vopsit mai mult in gama calda sau rece.

 

 

Amestecați din nou culorile cu pensula pentru acuarelă.

 

 

După ce acuarela este complet uscată, ștergeți gelul de mascare cu vârful degetelor.

 

 

Pentru a termina, desenați contururile figurii și micile detalii cu un marker negru.

Și gata - acum ai propria ta pictură terminată - și nu a fost prea greu, nu-i așa?

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum