Meniu
Profil
Limbă

Categorii Acordeon

Vezi toate articolele

Pictură pe porțelan

Pictură pe porțelan

 

Pictura pe sticlă și porțelan este o activitate frumoasă și creativă potrivită atât copiilor, cât și iubitorilor mai mari de arte aplicate. În această întâlnire-blog, îți vom arăta cum să pictezi rapid și ușor o cană de porțelan, pe care o poți transforma într-un cadou atractiv și personalizat pentru o persoană dragă.

În primul rând, trebuie să pregătim pentru lucru vasul care va fi decorat. Se spala bine cu detergent si se usuca. Curățați în continuare cu alcool - suprafața nu trebuie să aibă urme de grăsime sau pete, deoarece acest lucru va împiedica aderența vopselelor.

 

 

Trasează contururile detaliului dorit cu un marker pentru sticlă și porțelan sau un contur universal - acest pas va ușura aplicarea precisă a vopselelor pe sticlă și va preveni murdarea vopselei, mai ales dacă lucrați cu vopsele mai lichide. Se lasa sa se usuce.

 

 

Aplicați culorile dorite pe desen - puteți folosi atât vopsele pe sticlă, cât și porțelan, și markere pentru sticlă și porțelan. Așteptați să se usuce. Veți fixa culoarea prin coacerea piesei deja vopsite - astfel veți întări și mai mult vopseaua și veți putea spăla piesa finită.

 

Pune vasul într-un cuptor rece și setează temperatura conform instrucțiunilor vopselelor pe care le-ai folosit - de obicei 160 de grade, cu un timp de coacere între 30 și 90 de minute, în funcție de dimensiunea vasului. Așteptați să treacă timpul specificat, opriți cuptorul și lăsați piesa de prelucrat să se răcească într-un cuptor închis. Vasele vopsite astfel tratate pot fi spalate manual, fara abrazivi agresivi. Și, asta este tot - acum aveți un vas decorativ grozav pe care îl puteți face cadou sau îl puteți folosi în gospodărie cu un zâmbet și un zâmbet.

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum