Meniu
Profil
Limbă

Categorii Acordeon

Vezi toate articolele

Cercei din lut polimeric in culori neon

Cercei din lut polimeric in culori neon

cercei din lut polimeric

 

Vara este cel mai bun moment pentru bijuterii spectaculoase în culori strălucitoare - mai ales dacă sunt făcute manual de către tine. Vă vom arăta o idee de cercei cu efect de neon uluitor, cu care veți face impresie peste tot – atât pe plajă, cât și în discotecă.

 

Materiale necesare:

 

Instrumente de modelare

Argila polimerica FIMO SOFT - neagra

Argila polimerica EFECT FIMO – fluorescent

Argila polimerica EFECT FIMO - galben neon

Argila polimerica EFECT FIMO - verde neon

Argila polimerica EFECT FIMO - portocaliu neon

Argilă polimerică FIMO SOFT – alb

 

Întindeți o jumătate de bloc de FIMO SOFT negru folosind un sucitor acrilic – sau instrumentele de modelare. Apoi, tăiați bucăți mici din argila colorată neon aleasă de dvs. Aranjați bucățile mici de flori deasupra argilei negre, astfel încât să se suprapună pe alocuri. Veți obține un efect deosebit de original dacă adăugați bucăți mici de argilă fluorescentă.

 

alege culori de argilă polimerică

 

Asezati o bucata de hartie cerata sau folie pe suprafata astfel dispusa si rulati din nou cu o usoara presiune. Dacă decideți că designul are nevoie de mai multă culoare, acesta este momentul să adăugați noi firimituri de lut. Și să cheltuiesc din nou.

 

se rostogolește bucăți de lut aranjate

 

Asezati bucata colorata pe hartie de copt si decupati forma cerceilor. Pentru confortul dvs., puteți desena șablonul pe o bucată de hârtie, aplicați deasupra și formați mai precis forma dorită. Puteți folosi, de asemenea, tăietori de ștampile sau tăietori de prăjituri de uz casnic.

 

alege modelul cercelului

 

Întindeți o bucată de galben neon cu efect FIMO. Tăiați cercuri folosind un tăietor de prăjituri sau un bisturiu - veți găsi mai ușor să utilizați un tăietor de prăjituri. Părțile finite se pun pe hârtie de copt și se întăresc la cuptor pentru 30 de minute la 230 de grade.

 

formați un cerc de lut galben neon

 

După ce detaliile s-au răcit, răciți, prindeți cercul și pandantivul împreună. Puteți folosi un cerc sau o sârmă de bijutier. Lipiți o bază de cercei de cercul galben folosind super-clei.

 

asamblați elementele cerceilor

 

Și gata – cerceii tăi superbi, complet unici, sunt gata – și vor străluci în întuneric, ceea ce cu siguranță nu te va lăsa neobservat.

 

strălucind într-un cercei întunecați

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum