Meniu
Profil
Limbă

Categorii Acordeon

Vezi toate articolele

Săpun de casă cu imprimeu în relief

Săpun de casă cu imprimeu în relief

Săpunuri cu relief

 

Tehnica noastră preferată este realizarea săpunurilor cu tehnica Topiți și turnați și ne bucurăm că multora dintre voi vă place și această activitate. Nouă, pe de altă parte, ne place să experimentăm și ne place foarte mult să împărtășim idei cu tine. In aceasta intalnire iti vom da o idee cum sa faci rapid si usor un sapun frumos nu doar colorat si decorat dupa preferinte, ci si cu imprimare in relief.

 

În pașii de mai jos vom urmări cum se întâmplă magia.

Materiale necesare:

Baza de glicerină pentru săpun, Melt & Pour - albă

Sapun lichid colorant

Matriță din silicon

Stampila silicon

Ulei aromat

Sfina de iuta naturala

Sulă

Alcool denaturat

 

măsurați baza de săpun

 

Se separă cantitatea dorită de bază de săpun și se taie cubulețe, aproximativ 2x2 cm.Te poți topi atât în baie de apă, cât și în cuptorul cu microunde la putere maximă - este bine în acest caz să amesteci baza aproximativ treizeci de secunde pentru a ajuta la o dezghețare mai rapidă. și previne fierberea. Baza topită gata pentru aromatizare și decorare va arăta ca un sirop gros. Desigur, folosiți mănuși de menaj pentru a evita arsurile - baza se încălzește foarte mult.

 

 

puneți o ștampilă de silicon în matriță

 

Spălați forma de silicon și pulverizați cu alcool. Se lasa sa se evapore. Puneți sigiliul din silicon cu relieful în sus și asigurați-vă că se potrivește perfect pe fundul formei de silicon. Adăugați o picătură de colorant lichid la baza topită - nu mai mult de 5%. Rețineți că coloranții sunt foarte concentrați. Dacă doriți să obțineți mai multe nuanțe pastelate ale viitorului săpun, topește un băț de lemn în colorant și amestecați în baza încă lichidă. Turnați baza pregătită cu grijă și încet în forma de silicon, având grijă să nu mișcați sigiliul.

 

pulverizați cu alcool

 

Îndepărtați bulele de aer, dacă există, prin pulverizare cu alcool. Pregătiți baze de săpun de culoare diferită și diferite ștampile. Lăsați săpunul să se întărească timp de trei ore.

 

îndepărtați ușor ștampila de silicon

 

Odată ce săpunurile s-au întărit în sfârșit, scoateți cu grijă din matrița de silicon. Scoateti cu grija indepartati sigiliul cu penseta, avand grija sa nu deteriorati suprafata sapunului.

 

Odată ce săpunurile s-au întărit în sfârșit, scoateți cu grijă din matrița de silicon. Scoateti cu grija indepartati sigiliul cu penseta, avand grija sa nu deteriorati suprafata sapunului.

 

Dacă doriți, puteți găuri o gaură în săpun și agățați de o frânghie de cânepă.

 

săpunuri cu relief

 

Și, gata - ai deja un săpun de relief cu un design al imprimeului tău preferat.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum